كتاب‌های كلیدواژه

معرفی كتاب‌های كليدواژه :

كتاب‌های كليدواژه : كتاب‌های كليدواژه آزمون نظام مهندسی كه به‌ منظور پاسخ‌ دادنِ سریع و آسانِ بسیاری از سؤالات، بسیار مهم و ضروری هستند. این دسته از كتاب‌ها، خود به ۳ تیپ تقسیم می‌شوند:


تیپ اوّل كلیدواژه‌های مربوط به هر رشته هستند. بسیاری از داوطلبان، این نوع كلیدواژه را تا حدود زیادی می‌شناسند. این تیپ کلیدواژه شامل كتاب‌های كليدواژه کلیه مواد آزمون هر رشته یعنی مباحث و سایر منابع به طور کامل می‌باشد. به عنوان مثال در رشته عمران اجرا کلیدواژه کلیه مباحث به همراه کلیدواژه کتاب‌هایی مانند قوانین صنعت بیمه و مالیات، گودبرداری و سازه‌های نگهبان، روش‌ها و مسائل اجرایی و قانون کار را شامل می‌شود. توصیه می‌گردد کسانی که کلیه مباحث و سایر منابع آزمون را به طور کامل تهیه می‌کنند حتماً این تیپ کلیدواژه را هم تهیه نمایند.


نحوه استفاده از این تیپ کلیدواژه‌ها به این صورت است كه داوطلب ابتدا می‌باید در هر سؤال، كلیدواژه صحیح مربوط به آن سؤال را به ‌درستی تشخیص دهد. این تشخیصِ صحیح، مهم‌ترین رُكن برای رسیدن به پاسخ صحیح است. زیرا اگر شما كلیدواژه درست را تشخیص ندهید، خیلی دیر به پاسخ سؤال دسترسی پیدا خواهید كرد. به ‌عنوان مثال، سؤال زیر را در نظر می‌گیریم:


مسئولیت تهیه نقشه‌های چون‌ساخت، با كدام است؟


۱)
مجری ۲) ناظر ۳) مالك ۴) طرّاح 


حال اگر شما كلمه‌های «چون‌ساخت» یا «تهیه نقشه‌های چون‌ساخت» را به‌عنوان «كلید واژه» تشخیص دهید، به جواب نخواهید رسید. شما باید بدانید كه كلیدواژه صحیح در این سؤال، «نقشه های چون‌ساخت» است. نکته اخیر، یكی از دلایلِ به ‌جواب‌ نرسیدن در هنگام استفاده از كلیدواژه‌ها است. حال اگر كلیدواژه را درست تشخیص داده باشید، كافی‌ است به كتاب كلیدواژه مربوط به رشته خود مراجعه كرده و در آن، به‌ترتیب حروف الفبا، به دنبال این كلمه گشته و پس از یافتن آن به آدرسی كه روبروی آن داده شده است مراجعه كنید. یعنی اگر گفته شده: «م ۸ ص ۸۴ بند ۴-۳-۲-۲»، باید به كتاب مبحث ۸ صفحه ۸۴ مراجعه کرده و در بند ۴-۳-۲-۲ به دنبال كلیدواژه موردنظر گشته و پاسخ را در آن بند بیابید.


تیپ دوّم:  کلیدواژه جامع است. این نوع کلیدواژه، برای کلّیّه رشته‌ها می‌باشد. در صورتی‌که کلمه‌ای را در کلیدواژه تیپ اول نیافتید، ممکن است آن را در این تیپ کلیدواژه بیابید و به جواب برسید. نحوه استفاده از این تیپ کلیدواژه، همانند کلیدواژه تیپ اوّل است. این تیپ کلیدواژه مناسب کسانی است که فقط مباحث را تهیه کرده‌اند و سایر منابع را ندارند.

تیپ سوّم: کلیدواژه توصیفی است. در این تیپ كلیدواژه، توضیحات مربوط به هر كلید واژه، روبروی همان کلیدواژه آمده است و شما نیازی به مراجعه به کتاب دیگر و جستجو برای یافتن آن کلیدواژه در کتاب دیگر را ندارید. بنابراین، در این نوع کلیدواژه، شما در مدّتی تقریباً کمتر از یک دقیقه به جواب می‌رسید. در حالی که در هر یک از کلیدواژه‌های تیپ اوّل یا دوّم، تقریباً یک و نیم تا دو دقیقه از وقت شما صرف می‌شود.

به همین دلیل، استفاده از این تیپ از کلیدواژه، باعث صرفه‌جویی و ذخیره زمان برای شما می‌شود.

شما می‌توانید از این زمانِ ذخیره ‌شده برای پاسخ به سؤالات دیگر استفاده نمایید.

مثلا در سؤال فوق‌ پس از تشخیص کلیدواژه «نقشه های چون‌ساخت» کافیست،

براساس حروف الفبا، به کتاب کلیدواژه توصیفیِ خود مراجعه کنید.

در این صورت شما مشاهده می‌کنید که در روبروی این کلمه ذکر شده است:

«مجری مکلّف است که نقشه های چون‌ساخت را تهیّه نماید.

به‌ این ترتیب، شما در مدّتی کمتر از یک دقیقه به جواب می‌رسید. حال اگر فرض کنیم که شما با این تیپ کلیدواژه بتوانید ۱۰ سؤال را هم جواب بدهید، از آنجا که رسیدن به پاسخ هر یک از این سؤالات، کمتر از یک دقیقه است، شما تقریباً پانزده دقیقه زمان، ذخیره و صرفه‌جویی می‌کنید که می‌توانید آن را صرف پاسخ‌گویی به سایر سؤالات نمایید. اما تنها ضعف این تیپ کلیدواژه آن است که به‌ دلیل این که توضیحات مربوط به کلیدواژه در روبروی آن آورده شده است، این موضوع باعث می‌شود که حجم این تیپ از کتاب‌های کلیدواژه خیلی خیلی افزایش یابد. بنابراین، در این تیپ کلیدواژه، صرفاً کلیدواژه‌های مهم و پُرتکرار آورده شده‌اند و تمامی کلیدواژه‌ها را پوشش نمی‌دهند و شما نیاز دارید که از یکی از دو تیپ اوّل یا دوّم نیز استفاده نمایید.


توصیه ما به شما داوطلبان عزیز این است که در جلسه آزمون، با این استراتژی عمل نمایید که برای پاسخ به هر سؤال، ابتدا از کلیدواژه توصیفی استفاده نمایید. اگر پاسخ را در آن یافتید، شما یک و نیم دقیقه از زمان خود را صرفه‌جویی کرده‌اید. و اگر پاسخ را در آن نیافتید در این صورت شما حدّاکثر، فقط نیم دقیقه از زمان خود را از دست داده‌اید، و می‌توانید سریعاً به کلیدواژه تیپ اوّل یا دوّم خود مراجعه کرده و به جستجوی کلیدواژه مربوطه بپردازید. این کار باعث می‌شود که شما زمان خود را بسیار بهتر و مناسب‌تر مدیریّت کنید و شانس قبولی خود در آزمون را افزایش دهید. اكیداً توصیه می‌شود كه حتماً در سر جلسه آزمون، حدّاقل از دو تیپ از این كلید‌واژه‌ها استفاده کنید.

برای مشاهده کلیدواژه‌های انتشارات نوآور و توضیحات بیشتر به لینکهای زیر مراجعه کنید:

مخصوص داوطلبان آزمون سال 1403:

جهت دریافت پیامک رایگان و لحظه ای تاریخ ثبت نام، منابع و اخبار آزمون نظام مهندسی دوره‌ی بعدی، ضمن انتخاب رشته، تلفن همراه خود را در کادر زیر وارد نمایید:

 

0 نظر در مورد «كتاب‌های كلیدواژه»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.