توضیحات
کتاب کاربرد پردازش تصویر در مهندسی راه
کتاب کاربرد پردازش تصویر در مهندسی راه :
فصل اول کتاب ضمن معرفی مبانی پردازش تصویر انواع نویزها و توابع مورد بررسی قرار گرفتهاند. در فصلهای دوم و سوم کاربردهای پردازش تصویر در حمل و نقل جادهای، ریلی و هوایی ارائه شده است. فصلهای چهارم و پنجم نیز به تفصیل کاربرد پردازش تصویر در مدیریت روسازی و شناسایی مخلوطهای آسفالتی تشریح گردیده است.
پردازش تصویر شاخهای از علم رایانه است که هدف آن پردازش تصاویر برداشته شده توسط دوربین دیجیتال و یا تصاویر اسکن شده توسط اسکنر است. پردازش تصویر از دو جنبه، یکی بهبود کیفیت اطلاعات بصری برای تفسیر بصری توسط انسان و دیگری ارائه یک تصویر با جزئیات مناسب و کارآمد برای تعبیر توسط ماشین مورد توجه است.
پنج حوزه کاربرد عمده پردازش تصویر را میتوان رباتیک، سیستمهای دفاعی، مهندسی، کنترل صنعتی و گرافیک کامپیوتر نامید. در سیستمهای رباتیک معمولا از پردازش تصویر برای هدایت ربات یک هدف متحرک استفاده میشود. پردازش تصویر یکی از قابل اعتمادتری روشهای موجود میباشد. در مورد کاربردهای گرافیکی نیز یکی از معروفترین نرم افزارهای مبتنی بر پردازش تصویر فتوشاپ میباشد که عمومیت زیادی دارد.
تشخیص نوع بیماری نیر رایج ترین کاربرد پردازش تصویر پزشکی است. امروزه خطوط تولید صنعتی برای کنترل حرکات خط تولید از سیستمهای مبتنی بر پردازش تصویر بهره جستهاند. در نهایت امروزه از پردازش تصویر در بسیاری از زمینههای مهندسی از جمله حمل و نقل اعم از ترافیک، ایمنی و روسازی مورد استفاده قرار میگیرد.
مطالب کتاب پردازش تصویر مهندسی راه
فصل اول :
مبانی پردازش تصویر
فصل دوم :
فنآوریهای مبتنی بر پردازش تصویر در حمل و نقل جادهای
فصل سوم :
فـنآوریهـای مبتنـی بـر پـردازش تصویر در حمل و نقل ریلی و هوایی
فصل چهارم :
فنآوریهای مبتنی بر پردازش تصـویر در مدیریت روسـازی
فصل پنجم :
کـاربـرد پـردازش تصـویر در شناسایی مخلوطهای آسفالتی
منابع و مآخذ
ناشر تخصصی کتاب های نظام مهندسی
1 دیدگاه و امتیاز خریداران برای این محصول